top of page

Læs her om

Sov Trygt Projektet giver kvalitet og velvære videre til kvinder, mænd og børn på krisecentre og herberger mv. så alle kan sove trygt.

 

Sov Trygt Projektet er et bæredygtigt upcycling projekt, hvor frasorteret hotelsengetøj kommer ud og giver nyt liv for danske krisecentre og herberger. 

 

Sov Trygt Projektet gør en forskel, giver glæde og letter en byrde. Projektet gør det nu muligt for krisecentrenes og herbergernes beboere at sove i lækkert hotelsengetøj under opholdet. Derudover giver nogle kvindekrisecentre en startpakke til de kvinder, der skal starte forfra.

 

Læs nedenfor om hvordan Holstebro Kvindekrisecenter hjælper deres kvinder med en unik startpakke.  

SOV TRYGT 

PROJEKTET

"KVINDERNE ER VORES ÆRESGÆSTER"

Karin Houmann, Kvindekrisecenter leder på Holstebro Kvindekrisecenter

Holstebro Kvindekrisecenter har haft et stort udbytte af Sov Trygt Projektets produkter. Sov Trygt Projektet giver nemlig Holstebro krisecenter en unik mulighed.

 

"For os handler det om at få kvinderne til at se og føle sig noget værd." Udtaler kvindekrisecenter leder Karin Houmann. "Udover at vi selvfølgelig får noget super lækkert sengetøj, så har vi også lige pludselig en opstartspakke, at kunne forære kvinderne og børnene når de skal herfra. Det er en kæmpe byrde, der bliver lettet for mange af de her kvinder, som skal ud og have en ny start på livet." 

 

Hos Holstebro Krisecenter har de lavet en lille pakke løsning for at give noget til kvinderne. Pakken består af et sæt sengetøj, en badekåbe, 2 viskestykker, 5 karklude, 1 bademåtte og 2 badehåndklæder. Holstebro Krisecenter kan huse 7 kvinder og deres børn hvoraf cirka 60% af kvinderne får en startpakke med efter deres ophold. Et ophold varierer imellem få dage og op til maximum 3 måneder.

 

"Det er jo som en værtindegave til kvinderne, som jo er vores æresgæster." smiler Karin.

bottom of page