top of page

Line Henriksen 

Projektkoordinator for Sov Trygt Projektet

Til hverdag studerer jeg Branding og Marketing på VIA Design i Birk. Ud over studiet har jeg studiejob som salgsassistent i Change Lingerie i Herning.  Som person er jeg en imødekommende, impulsiv, engageret og detaljeorienteret tænker og elsker brætspil og løbeture. 

For mig er Sov Trygt Projektet et iværksætter eventyr. Jeg synes det er et fantastisk formål, som tilgodeser kvinder, børn og ledere på kvindekrisecentre i Danmark, bæredygtighed ift. genbrug af kvalitets sengetøj og studerende der læringsvillige og eventyrlystne efter at få puslespillet til at gå op i et så omkostningsfokuseret projekt.  

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden byder og hvor vidt vi kan udvikle Sov Trygt Projektet til at favne bredere og gøre en forskel flere steder.

Cecilie Capion

Projektkoordinator for Sov Trygt Projektet

Til dagligt læser jeg til Designteknolog på VIA Design med speciale i marketing og branding. I min fritid arbejder jeg som salgsassistent i en Vero Moda butik, og så elsker jeg at være social med mine venner. Jeg er en positiv person, som elsker nye udfordringer både fagligt og i min fritid.

 

Via Sov Trygt Projektet har jeg fået mulighed for at udvikle mig fagligt, og få en indsigt i, hvordan en virksomhed bliver skabt og samtidigt får jeg lov til at hjælpe kvinder og børn, som har brug for sengetøj i deres hverdag.

 

Sov Trygt Projektet er blevet et personligt projekt for mig, og jeg er spændt på hvordan vi i fremtiden kan blive ved med at hjælpe kvinder og børn på de danske kvindekrisecentre. 

bottom of page